Scoor de beste telefoon aanbieding op Black Friday

Je wil een nieuwe smartphone kopen, maar hoe vind je de beste aanbieding? Je wil natuurlijk niet teveel betalen voor je nieuwe telefoon. Een goede manier om een goedkope smartphone van Apple, Samsung, Huawei, LG en vele andere merken te scoren is om te wachten tot Black Friday.

Zo kies je een smartphone

Black Friday

Je leest het goed, Black Friday. Sinds een paar jaar is deze dag met aanbiedingen overgewaaid naar Nederland, en veel winkelketens doen er massaal aan mee. Black Friday is de vrijdag na Thanksgiving en valt dit jaar op 23 november. Tijdens deze dag kun je rekenen op kortingen van 40% of meer op verschillende producten, waaronder smartphones. Elektronicawinkels als MediaMarkt en CoolBlue doen ook mee met deze actiedag, waardoor je hun websites deze dag zeker in de gaten moet houden.

Waar vind ik de aanbiedingen?

Black Friday vond oorspronkelijk plaats in fysieke winkels, maar speelt anno 2018 ook zeker in verschillende webshops. Om alles uit deze dag te halen, kun je de tips in te gaten houden op deze website over Black Friday in Nederland. Zo mis je geen enkele aanbieding van verschillende webshops!

Waar komt de naam vandaan?

Het vroegst bekende gebruik van “Black Friday” die verwijst naar de dag na Thanksgiving vindt plaats in het tijdschrift, Factory Management and Maintenance, in november 1951 en opnieuw in 1952. Hier verwees het naar de praktijk van werknemers die zich de dag na Thanksgiving ziek melden, om een ​​vierdaags weekend te hebben. Dit gebruik leek echter niet aan te slaan. Rond dezelfde tijd werden de termen “Black Friday” en “Black Saturday” door de politie in Philadelphia en Rochester gebruikt om de drukte en verkeerscongestie bij het begin van het kerstinkopenseizoen te omschrijven. De files op de dagen rondom Thanksgiving waren namelijk bijzonder lang. De dag van de lange files en de kerstinkopen zo vlak na Thanksgiving sloegen na enkele jaren aan bij de winkelketens, waarna ze met kortingen gingen stunten om nog meer klanten te trekken. Het sloeg aan en al snel werd het weekend van Black Friday een moment waarbij veel consumenten hun grote kerstinkopen deden.

Posts created 12

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven