De beste apps voor Android en iOS

Op je smartphone kun je apps installeren, waardoor je smartphone zoveel meer is dan gewoon een apparaat om te bellen of SMS’en. Zo zijn er ook een aantal apps die vrij wel iedereen heeft en jij vooral niet mag missen op je smartphone!

De beste apps voor je smartphone

Deze lijst bevat de apps die vrijwel iedereen op zijn smartphone heeft staan. Kom je er eentje tegen die je nog niet hebt? Twijfel dan niet om deze te downloaden in de App Store of Google Play Store!

WhatsApp

De app waar je tegenwoordig niet meer omheen kan: WhatsApp. Deze app heeft praktisch eigenhandig de gewoonte van SMS’en om zeep geholpen. En da’s ook niet zo gek, want met WhatsApp kun je via het internet berichten sturen naar iemand anders die ook WhatsApp heeft. Omdat er tegenwoordig op steeds meer plekken WiFi is, kunnen ook steeds meer mensen zonder internetbundel de hele dag door WhatsAppen. Download deze app via de App Store of Google Play Store!

Google Maps

Papieren kaarten zijn verleden tijd dankzij Google Maps. Waar deze app voorheen vooral werd gebruikt voor navigatie, kun je de app tegenwoordig ook prima gebruiken om nieuwe omgevingen te verkennen. Ook kun je kaarten opslaan om zelfs in het buitenland offline te weten waar je bent! Download Google Maps voor Android of iOS via deze links, al staat Google Maps ook standaard op elke Android-smartphone.

Buienradar

Technologie voorkomt anno 2018 ook dat je nat wordt geregend. Niet dat je de regen kunt stoppen, maar je weet wel of en wanneer het gaat regenen. De app Buienradar mag je niet missen op je smartphone. Zo weet je tijdens een flinke regenbui of ie nog lang duurt, en of je beter een paraplu kunt meenemen als je op het punt staat om de hond uit te laten. We leven ten slotte in Nederland, dus een buitje is nooit ver weg. Download de app voor je Android-smartphone of iPhone!

Binnenkort vullen we deze lijst aan met nog meer handige apps.

Posts created 12

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven