Bespaar meer dan 150 euro op een iPhone XR

Een iPhone is duur, maar af en toe is er een leuke aanbieding waardoor je flink kunt besparen op een nieuwe iPhone! Zo heeft Tele2 een flinke aanbieding op de iPhone XR, waar je gebruik van kunt maken zonder ergens langdurig aan vast te zitten!

iPhone XR korting

Op de site van Tele2 navigeer je naar de iPhone XR aanbieding. Hier kun je je abonnement samenstellen met de iPhone XR. Selecteer nu de kleinste databundel van 2GB en een belbundel van 0 minuten. Onderaan de pagina verschuif je de ‘Maandelijkse toestelkosten’ naar 0 euro per maand. Kies bij ‘Contract’ de optie Maandelijks opzegbaar. Zoals je ziet krijg je dan een abonnement van 1 maand, waarbij je eenmalig 731,70 betaalt voor een iPhone XR met 64 GB aan opslag. Het voordeel wordt nog groter bij modellen met meer opslag. Zo kost het model met 128 GB je eenmalig 779,70 euro en het model met 256 GB kost 875,70 euro.

Apple prijzen

Ter vergelijking: bij Apple kost een iPhone XR met 64 GB je 859 euro, en het model met 128 GB aan opslag kost je bij Apple 919 euro. Het model met 256 GB aan opslag kost je maar liefst 1029 euro als je deze via Apple zou kopen. Dit betekent dat je met deze actie meer dan 150 euro kunt besparen op een iPhone XR!

 

Posts created 12

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven